perjantai 12. lokakuuta 2012

Inspiration

Kuten noin kuukausi sitten teille lukijoille kerroin, olen päässyt mukaan uuteen konseptiin ja kysehän on siis Indiedaysin Inspirationista. Olen ihan mielettömän innoissani tästä mahdollisuudesta ja oon muutenkin saanut kokonaan uutta innostusta koko bloggailuun tämän myötä.


Olette varmaan jo muutamista muistakin blogeista lukeneet, että mikä se tälläinen Inspiration nyt sitten oikein on. Jos ette, niin minäpä kerron!  Kyseessä on siis Indiedays Inspiration- palvelu, josta lukija löytää samalta sivustolta 300 ihan mieletöntä blogia. Blogien sisältöä ovat sisustus, kauneus, lifestyle, ruoka ja tietysti muoti. Kaikki 300 blogia on jaeteltu näihin kategorioihin, joten bongaat juuri ne sinua kiinnostavat asiat helposti ja nopeasti. 



Kuulostaako hyvältä? Malttaisitko enää odottaa? Sivuston kehitys on nyt loppusuoralla ja itsekkin olen päässyt tsekkailemaan miltä beta- versio näyttää, ja voin kertoa, että superilta! Nyt olis kuitenkin myös teillä tilaisuus päästä kurkistelemaan miltä beta-versio näyttää. Kiinnostaako? Jaossa olis rajallinen määrä kutsuja, joten kannattaa ehdottomasti ilmoittautua mukaan täällä. Kyseiseltä sivulta voit myös tsekata kaikki mukana olevat blogit!

2 kommenttia:

:----)